21 Comments

 1. Jarenlang had ik last van nachtmerries. Ook toen mijn leven rustiger begon te worden bleven de nachtmerries aanhouden. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Theo Gahrmann terecht. Hij onderzocht mijn gezondheidstoestand en gaf een briefje mee waarop stond welke voedingssupplementen ik moest gaan aanschaffen. Na 1 week al sliep ik ’s nachts door en werd ik niet meer schreeuwend wakker. De volgende ochtend wist ik wel wat ik gedroomd had maar het onderbrak mijn nachtrust niet meer! Toen de pot voedingssupplementen leeg was ben ik gestopt maar de nachtmerries zijn weggebleven.

  Carin
 2. Hoi Theo,
  Ben laatst bij je geweest compleet uitgeput en totaal geen energie meer. Dat kwam er ook uit door jouw metingen. Ook de oorzaak is achterhaald!Jij hebt mij helemaal doorgemeten met de prachtige professionele apparatuur die je hebt. Je hebt mij daarmee energie gegeven en voelde mij gelijk stukken beter. Voel mij nog steeds goed en ook de nodige supplementen die doen goed! Je bent een genie op jouw vakgebied en ik kan zeggen één van de beste in Nederland. Hoop je nog geregeld te mogen bezoeken om zo nodig weer op te laden! Dankbare groet van Bernadetta

  Bernadetta
 3. Hoi Theo,
  Na jarenlange buikklachten en vele ziekenhuis bezoeken, zijn we met onze dochter bij jou in de praktijk terecht gekomen. Na enkele behandelingen is ze klachtenvrij..
  Wij zijn je enorm dankbaar en het is zo fijn om te zien dat ze eindelijk weer lekker in haar vel zit.
  Ik wil je ontzettend veel succes wensen met je praktijk in de toekomst en nogmaals bedanken voor je hulp.

  Groetjes Wendy

  Wendy
 4. Na een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van mijn vermoeidheidsklachten kwam ik bij Theo terecht. Al tijdens ons kennismakingsgesprek stelde hij voor om mijn bloed te laten onderzoeken op de ziekte van Lyme. De uitslag bleek positief en eindelijk werd duidelijk waarom tot nu toe nooit een enkele behandeling effect heeft gehad en dat dus geen enkele therapeut (incl. mijn huisarts) de juiste diagnose heeft gesteld. Langzaam maar zeker zet mijn herstel door dankzij de deskundige begeleiding van Theo. Hartelijk dank hiervoor!! Suzan

  Suzan
 5. Theo is een man die zijn vak verstaat erg humoristisch is. Nadat bij Theo is gebleken dat ik een aantal supplement te kort kom en die ben gaan slikken voel ik me een stuk beter. Bedankt!

  Odli
 6. Hallo mensen. Ik wil aan ieder laten weten hoe blij ik ben met de behandeling bij Theo.
  Ik had diverse klachten o.a. suizen en piep tonen in de oren. Daarbij had ik een B6 vergiftiging, waarvan de symptomen waren , slecht lopen, moeilijke concentratie en dit gaf ook veel stress. Ik ben er nog niet, maar met alles wat ik hier aan geef, ben ik een heel stuk vooruit gegaan. Dus ik heb alle vertrouwen in de behandeling die Theo mij geeft en ik ga door met de bioresonantie.
  Groetjes Gerrie

  Gerrie
 7. Theo is een liefdevolle en warme persoonlijkheid. Hij is een zeer kundig therapeut.
  Bioresonantie , De Asyra en zijn inzet met The Core, hebben mij genezen
  op het moment dat het zeer slecht met mijn gezondheid ging.
  Zijn kennis reikt verder dan hij in zijn bescheidenheid je doet vermoeden.
  Theo zo blij dat jij mij hebt geheeld.
  Hartelijk dank.
  Gr Hetty

 8. Na vele ziekenhuis en doktoren bezoeken bij theo gekomen via een vriendin, gestopt met mijn medicatie die ik kreeg in het ziekenhuis en overgegaan op eigen kracht en wat supplementen, wonderwel na 2 jr vermoeidheid weer uit het dal gekomen. THEO mijn dank is niet uit te drukken, dank je en ga zo door

  J
 9. Dankzij Theo kreeg ik eindelijk het gevoel serieus genomen te worden mbt mijn exzeemklachten. Als sinds ik me kan herinneren heb ik hier last van, verschillende huisartsen, dermatologen en andere medici heb ik bezocht. Niemand die me verder kon helpen. Tot ik Theo bezocht dus. Nu weet ik wat ik moet vermijden om een gezonde huid te behouden.
  Onwijs bedankt Theo voor je luisterend oor, begrip en geweldige kennis!!

  Marlous
 10. Ik ben onwijs blij met de hulp die ik van Theo gekregen heb. Ik ben overtuigd van zijn kunnen en heb altijd gemerkt dat hij je echt graag wil helpen. Hij is begaan en erg vriendelijk. Hij zegt dingen zoals ze zijn en draait er niet omheen.
  Een aantal dingen waren bij mij uit balans waardoor ik hartkloppingen ervaarde. Ook sloeg mijn hart nog weleens op hol bij fysieke inspanning. In het ziekenhuis kon men niks vinden en werd ik ook niet echt serieus genomen aangezien ik pas 26 jaar ben.
  Theo heeft mij hier zo bij geholpen dat ik weer veel meer plezier ervaar in het leven, in plaats van angst. Ik heb er weer zin in!
  Theo nogmaals bedankt. Je bent een bijzondere man en ik stuur iedereen naar je door waarvan ik denk dat ze je hulp goed kunnen gebruiken. Veel succes verder!

  Ben Duijndam
 11. Hallo Theo,
  Door mijn werk heb ik jullie leren kennen. Na een kort gesprekje had jij gelijk door dat ik mijzelf niet goed voelde. Door de biorosunantie ben ik veel minder moe en ik heb ook veel meer zin om dingen te ondernemen.
  Mijn klachten in het ziekenhuis werden/worden niet serieus genomen terwijl Theo er gelijk over begon.

  Ik ben ontzettend blij dat ik met jullie in contact ben gekomen en voor andere mensen is dit echt een aanrader! Ik raad het iedereen aan.

  Lianne Landman
 12. Theo heeft mij erg geholpen met mijn Fibromyalgie klachten. Ik had erg last van vermoeidheid en uiteenlopende pijnklachten. De reguliere artsen konden weinig voor mij betekenen en zodoende ben ik opzoek gegaan naar alternatieve therapieën.
  Na wat metingen kon Theo mij vertellen op welke voedingsstoffen mijn lichaam slecht reageert en ik dus beter kan vermijden. Door de tekorten aan te vullen met natuurlijke preparaten bij ik zo goed als buikpijn vrij. Ook wordt ik regelmatig behandeld met Bioresonantie. De klachten worden steeds minder heftig, ik heb een betere weerstand en ook de vermoeidheid neemt af.
  Hartstikke fijn, echt een aanrader voor mensen die met hun gezondheid kwakkelen.

  Diane Visschers
 13. theo is een zeer vakkundig therapeut. mijn lichamelijk klachten waarmee ik in het reguliere circuit niet geholpen werd worden nu wel aangepakt ! mijn dank is groot !!
  daarnaast is Theo een vriendelijke warme en oprechte persoonlijkheid, dat geeft mij direct een goed gevoel, er wordt naar je geluisterd !

  mary
 14. Theo een toegewijd persoon waar alleen het beste op gezondheidsgebied geldt en telt .
  Voor wie gezondheid het hoogste goed is en voor wie ?in de ziekenhuizen van het kastje naar de muur is gestuurd, het juiste adres om u weer op het goede spoor te krijgen !

 15. Hallo Theo,

  Je bent een bijzondere man. Bijzonder hoe je mij steeds weer verder op weg helpt! En het werkt gelijk bij mij! Ongelófelijk, zo bijzonder en speciaal! Bioresonantie en de core, zijn bijzondere apparaturen! Het is geweldig, en ik beveel iedereen Theo aan! Je voelt je gelijk weer een ander mens, al na 1 behandeling!
  Theo, véél succes!!!
  Groetjes: Grace.

  Grace de Reuver de Hövel
 16. Beste Theo

  Na verschillende behandelingen bij jou te hebben ondergaan kan ik nu zeggen dat ik
  geen pijn meer voel in mijn onderrug .
  Ik zal je bij een ieder aanraden wanneer men naar een deskundige op zoek is!!
  Ik ben je zeer dankbaar en wens jou het allerbeste…….
  Groet Silvia

  Silvia
 17. Hallo Theo
  Ik wil je bedanken voor het behandelen van mijn depressie.
  Ongelofelijk een behandeling en gelijk al resultaat ,toen ik bij je kwam was ik zo depresief
  En kon zowat niet op mijn benen staan ,mijn hele lijf deed zeer kon niet slapen ,eten of iets ondernemen zo moe was ik.
  Na jou behandeling ben ik naar huis gegaan en heb een paar uur liggen slapen de pijn in mijn lijf was weg,en voelde me een stuk beter
  Ik heb zelf boodschappen gedaan ,daar was ik meer toe in staat
  Heel bijzonder die bioresonantie het helpt echt ,ik kom zeker terug voor verdere behandeling
  Lieve groet Anneke

  Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *